Fler kommuner vill delta

Vatteninitiativet har intresserat andra kommuner runt om i Sverige. Det gör att initiativet nu öppnar för att fler kommuner kan bli aktiva i vattendebatten här på Vatteninitiativet.se för att dela erfarenheter, idéer och förslag, så att vi alla tillsammans kan bli så mycket bättre på att vår slogan: ”prata, pröva och spara vatten”.

Framgångarna på Gotland där dagis, skolklasser, hotell och olika företag både testade och verkligen sparade mycket vatten – har nu väckt intresse i andra delar av landet.

Intresset för vattenfrågan märks från hela landet, eftersom sommarens torka, men särskilt är det kommuner i Skåne och Småland som hört av sig.

Intresset märks ofta från kommunernas tekniska chefer, men även hållbarhetschefer och kommunalråd som vill diskutera vattenfrågan och hitta nya bättre snabbare lösningar på vattenbristen.

Vad vi nu gör är att samla idéer, erfarenheter och tankar här på vår hemsida. Så skicka in din förslag, namn på kloka personer eller lösningar. Allt behövs. Använd gärna kommentarsfältet eller mejl.

/ claes@altered.se

Lämna ett svar